CONSULTATIES - AFSPRAKEN BOEKEN  : HOE en WAT ?

Wij doen enkel raadplegingen op afspraak.
 

U kan uw afspraak gemakkelijk online maken via de link op deze website of via www.afspraken.be. Voor de praktische uitleg: zie onderaan.

Wie niet met internet of smartphone overweg kan mag bellen naar het praktijknummer 09/378 08 69. Hou deze telefoons graag kort en krachtig !

Het streefdoel van het afspraken-systeem is vooral om de wachttijden te beperken.

 

Wat de afspaken zelf betreft…

 

Probeer zoveel mogelijk overdag langs te komen zodat we de plaatsen 's avonds kunnen voorzien voor mensen die enkel na het werk/school kunnen langskomen.

 

Gelieve één persoon per consultatie in te boeken.

Komt u met 2 personen: boek dan gerust 2 consultaties. 

Ondersteunend gesprek : U kan altijd eventueel 2 consultaties boeken voor zaken die meer tijd in beslag nemen bijv.  een moeilijk gesprek.

Nuchter labo : boek één van de eerste afspraken ’s morgens.

Pré-operatief labo en ECG (operatie gepland): soms 2 afspraken nodig : overleg eens telefonisch met uw arts. Vul vooraf al alle vragenlijsten in aan u gericht !!! 

Onderzoek voor een verzekering (Levensverzekering – schuldsaldo): overleg eens telefonisch met uw arts (labo nodig… nuchter, urine nodig?). Vul vooraf reeds alle vragenlijsten in aan u gericht. Laat open waar twijfel.  

 

Wij streven er naar om 20 min. per persoon uit te trekken.  In die tijd is het normalerwijze mogelijk om een medisch probleem degelijk na te kijken en een strategie te bepalen. Heeft u meerdere vragen en problemen dan is het mogelijk dat wij u – wegens tijdsbeperkingen – vragen om deze op een latere consultatie te bekijken. Spaar geen medische problemen op a.u.b. : wij kunnen niet alles op 20 min. nakijken.   ​

 

Oei, alles is volzet. Mocht er geen plaats meer zijn maar u zou graag dezelfde dag nog gezien worden neem dan telefonische contact op. Dringende zaken worden dezelfde dag nog gezien.

Het streefdoel van ons afsprakensysteem is vooral om de wachttijden zoveel mogelijk te beperken. Wegens het werken op afspraak hoeft u geen half uur vooraf aanwezig te zijn. Vijf minuutjes is meer dan genoeg. De enige regel die gehanteerd wordt is:  Als het druk is en u niet aanwezig bent vijf minuten na uw afspraak-uur dan vervalt uw afspraak.

Het afsprakensysteem via internet of smartphone.

 

www.afspraken.be

De website afspraken.be zit eenvoudig in mekaar en is heel gebruiksvriendelijk. U dient enkel een login en paswoord aan te maken en u kan volledig zelf uw afspraken beheren : u kan zelf consultaties boeken, verwijderen of herboeken op een latere datum.

 

Er is recent een nieuwe versie van het programma in werking. Dit met een beter overzicht van uw agenda. U dient 1 keer in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Wachtwoord vergeten?

ofwel klikt u op WACHTWOORD VERGETEN in de nieuwe www.afspraken.be.

ofwel kan u inloggen in de oude www.old.afspraken.be.

Klik dan rechtsboven in uw agenda op WIJZIG REGISTRATIEGEGEVENS en wijzig uw wachtwoord.

Hulp nodig? Mail ons gerust support@afspraken.be.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now